Bărbat ucis în bătaie într-un apartament din Chișinău

Un bărbat a murit, după ce a fost snopit în bătaie de către un individ. Crima a avut loc acum două zile într-un apartament de pe strada Braniștii, din sectorul Rîșcani al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 8 septembrie 2023, 10:00   437
Girodar

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 6o de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit într-un apartament, iar medicul-legist venit la fața locului a depistat mai multe semne de moarte violentă, în special leziuni în regiunea capului, care ar și provocat decesul acestuia.

Ulterior, pe urme fierbinți, oamenii legii au stabilit că bărbatul a fost snopit în bătaie de către un individ în vârstă de 43 de ani, după ce între cei doi s-ar fi iscat un conflict.

Individul de 43 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornită o cauză penală.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.