Bărbat ucis în bătaie într-un apartament din Chișinău

Un bărbat a murit, după ce a fost snopit în bătaie de către un individ. Crima a avut loc acum două zile într-un apartament de pe strada Braniștii, din sectorul Rîșcani al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 8 septembrie 2023, 10:00   435
Girodar

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 6o de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit într-un apartament, iar medicul-legist venit la fața locului a depistat mai multe semne de moarte violentă, în special leziuni în regiunea capului, care ar și provocat decesul acestuia.

Ulterior, pe urme fierbinți, oamenii legii au stabilit că bărbatul a fost snopit în bătaie de către un individ în vârstă de 43 de ani, după ce între cei doi s-ar fi iscat un conflict.

Individul de 43 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornită o cauză penală.

(VIDEO) Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigație a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii de investigații a Direcției Generale Antifraudă a SFS, anunță destructurarea unei scheme de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022, de către o rețea de restaurante ce își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.