(FOTO) Accident în lanț, cu implicarea unui microbuz cu 20 de pasageri, la Fălești

Trei vehicule au fost implicate într-un accident în lanț, inclusiv un microbuz cu pasageri, după ce un șofer a efectuat o manevră fără a se asigura. Coliziunea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:45, pe traseul R-17, din raionul Fălești.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 14:43   682
accident

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Fălești,a declarat pentru PulsMedia:MD că în accident au fost implicate două automobile de marca Ford și Mazda, dar și un microbuz de rută de marca Volkswagen.

„În urma cercetărilor preliminare, s-a constatat că un tânăr de 25 de ani a provocat accidentul prin încălcarea regulilor de circulație. Accidentul s-a produs în momentul în care conducătorul auto al unui automobil Ford Focus a încercat să depășească un alt vehicul, încălcând marcajul rutier și neasigurându-se corespunzător. Automobilul Ford a intrat în coliziune cu un alt autovehicul de marca Mazda, care la rândul său a fost proiectat într-un microbuz de rută, de model Volkswagen”, susține Talpă.

Potrivit reprezentantului IP Fălești, din fericire în urma accidentului nicio persoană nu a suferit vătămări corporale. Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu alcoolscopul și s-a constatat că nu se aflau sub influența alcoolului în momentul accidentului.

Conducătorul auto al automobilului Ford a primit o amendă în valoare de 1250 de lei și 6 puncte de penalizare pentru încălcarea normelor de circulație. 

sursa foto: IP Fălești
sursa foto: IP Fălești

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.