Biciclist lovit mortal de un automobil, la Ialoveni. Șoferul a dat bir cu fugiții

Un bărbat a murit, după ce bicicleta cu care se deplasa a fost spulberată de un automobil. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:45, pe traseul M-1, în apropiere de localitatea Suruceni, din raionul Ialoveni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 17 octombrie 2023, 10:02   723
girofar

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 43 de ani care se deplasa cu o bicicletă când aceasta a fost spulberată de un automobil care încă nu ar fi fost identificat de oamenii legii.

În urma impactului, biciclistul a murit pe loc, iar șoferul cu tot cu automobilul implicat în accident a părăsit locul unde s-a produs tragedia.

Oamenii legii cercetează cazul și urmează să stabilească identitate șoferului cu ulterioara reținere a acestuia.

Totodată, este de menționat că potrivit unor canale de Telegram, automobilul implicat în accident ar fi avut plăcuțe de înmatriculare de România și demult ar fi părăsit teritoriul R.Moldova nestingherit de nimeni prin punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.