O femeie şi un bărbat au fost împuşcaţi mortal în parcarea unui McDonald's din Marsilia

O femeie şi un bărbat în vârstă de 20 de ani au fost ucişi sâmbătă seară şi trei persoane au fost rănite după ce asupra maşinii în care se aflau s-a tras cu un Kalaşnikov în parcarea unui McDonald's din Marsilia, a anunţat duminică Parchetul, informează AFP.

publicat de Anatol Chirilov
duminică, 12 noiembrie 2023, 13:04   91
Police

"Cele cinci persoane se aflau în maşina lor în parcarea de la McDonald's când un vehicul s-a apropiat şi le-a împuşcat cu un Kalaşnikov. Şoferul şi pasagerul de pe scaunul din faţă au fost ucişi", iar cei trei pasageri de pe bancheta din spate, doi bărbaţi şi o femeie, au fost răniţi, dintre care doi grav, a declarat procurorul din Marsilia, Nicolas Bessone.

Cel mai probabil, este vorba despre o reglare de conturi între traficanţi de droguri, pentru că cei trei bărbaţi erau "cunoscuţi de justiţie pentru trafic de droguri şi violenţe în regiunea Toulon", după cum a precizat procurorul.

(VIDEO) Armata rusă a scos de la naftalină tancurile T-62M, le-a modernizat și le trimite acum pe frontul din Ucraina

Armata rusă a desfășurat tancuri T-62M modernizate pe frontul ucrainean. Această desfășurare a fost dezvăluită într-un videoclip care circulă pe rețelele de socializare, care prezintă tancurile modernizate fiind transportate în zona de conflict, scrie ArmyRecognition. Potrivit unui videoclip recent publicat pe rețelele de socializare, armata rusă trimite pe calea ferată tancuri T-62M modernizate pentru a fi desfășurate în Ucraina