horosCOP - 23 septembrie 2024: Leii încheie o tranzacție profitabilă, iar Fecioarele redeschid un caz nerezolvat

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții neașteptate în rândul arhetipurilor astrale. Ce secrete vor fi dezvăluite și ce alianțe periculoase se vor forma sub această influență cosmică? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

publicat de Alina Istrati
luni, 23 septembrie 2024, 08:45   55
Horos Cop

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Astăzi, Berbecii se pot simți ca și cum ar fi într-o cursă contra cronometru pentru a dezamorsa o bombă de timp. Alegerea pe care trebuie să o faceți este ca și cum ați avea de ales între două probe incriminatorii, fiecare având potențialul de a vă sabota planurile. Ascultați-vă instinctele, ele pot fi ca un detectiv experimentat care vă ghidează spre rezolvarea cazului. În timpul liber, alcătuiți-vă o listă de obiective, dar tratați-le ca pe niște indicii - prioritizați-le cu atenție. Ambițiile voastre sunt acum sub supraveghere, iar dorința de a le îndeplini rapid este ca o urmărire în viteză după un suspect.

Taur (21 aprilie-21 mai)
Taurii ar putea simți că norocul le-a fost complice în ultimele zile, dar acum este momentul să puneți frână cheltuielilor excesive, ca și cum ați reduce viteza într-o zonă cu radar. Trebuie să vă limitați extravaganțele, ca și cum ați ascunde dovezi compromițătoare. O situație neclară legată de familie sau de un apropiat ar putea să vă creeze o stare de neliniște, ca și cum ați descoperi urmele unui intrus în propria casă.

Gemeni (22 mai-21 iunie)
Gemenii vor acorda o atenție deosebită detaliilor astăzi, ca un detectiv care analizează fiecare indiciu sub lupă. Veți fi implicați în planificarea detaliată a unui proiect, abordându-l cu o minuțiozitate demnă de o investigație criminalistică. Sentimentul de industriozitate vă va reflecta performanța în muncă, iar pentru aceasta veți primi laude, ca și cum ați rezolva un caz complicat. O explozie de creativitate va marca fiecare aspect al zilei voastre, ca și cum ați descoperi noi piste într-un dosar dificil.

Rac (22 iunie-22 iulie)
Racii ar putea avea astăzi credința în karma întărită, ca și cum ar primi confirmarea că orice faptă are consecințe. Sensibilitatea voastră față de problemele altora este ca un detectiv care empatizează cu victimele. Generozitatea voastră va ieși la suprafață, poate chiar veți ajuta pe cineva în nevoie, ca și cum ați oferi un alibi. Ziua poate include și o scurtă deplasare cu cei dragi, asemenea unei urmăriri discrete.

Leu (23 iulie-22 august)
Leii vor finaliza astăzi o tranzacție profitabilă, posibil legată de imobiliare, ca și cum ați încheia un caz de fraudă imobiliară cu succes. Gândirea pozitivă este arma voastră secretă, iar aceasta va fi încurajată de cineva apropiat. Vă veți bucura de plăcerile vieții și veți asista la o creștere spirituală, ca și cum ați rezolva un mister vechi. Noi perspective vă vor ajuta să prosperați, ca și cum ați descoperi noi dovezi într-un caz important.

Fecioară (23 august-22 septembrie)
Fecioarele vor simți astăzi o nouă undă de încredere, ca și cum ar avea un mandat de percheziție pentru fiecare obstacol care părea de neclintit zilele trecute. Abilitățile voastre de comunicare vor suferi o transformare radicală, iar voi veți putea convinge pe oricine să vă împărtășească punctul de vedere, ca și cum ați interoga un martor reticent. Ziua este perfectă pentru a vă ocupa de proiectele dificile pe care le-ați amânat, ca și cum ați redeschide un caz nerezolvat.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
Balanțele se vor simți astăzi mult mai directe decât de obicei, ca și cum ar renunța la acoperirea subtilă pentru a dezvălui adevărul crud. Ați acționat cu diplomație o perioadă lungă de timp, iar astăzi acest lucru vă poate părea sufocant, ca și cum ați purta o vestă antiglonț prea strâmtă. Este posibil să spuneți adevăruri neplăcute care nu vor fi pe placul tuturor, ca și cum ați prezenta dovezi incriminatorii în fața unui juriu. Planificați o activitate solitară, deoarece este puțin probabil să vă modificați comportamentul pentru a se potrivi cu ceilalți.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Scorpionii ar trebui să se pregătească pentru vești bune, în special legate de cămin. Se pot ivi oportunități care să conducă la o schimbare de rezidență sau să finalizați planurile de achiziție a unei case, ca și cum ați rezolva un caz de lungă durată. Profitați de energiile pozitive. Dacă v-ați gândit la un proiect de renovare sau remodelare a locuinței sau a unei părți din ea, acum este cel mai bun moment să demarați proiectul, ca și cum ați începe o operațiune sub acoperire.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
Săgetătorii se vor confrunta cu schimbări bruște în viața personală și profesională, care îi vor lăsa îngrijorați și nesiguri, ca și cum ar fi victimele unei conspirații. Nu vă lăsați copleșiți și relaxați-vă! Lăsați lucrurile să curgă, deoarece aceste schimbări sunt în favoarea voastră, ca și cum ați fi sub protecția unui martor cheie. Situația se poate înrăutăți când cineva va încerca să vă facă rău, ca și cum ați fi ținta unei răzbunări.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
Capricornii vor primi astăzi vești neașteptate, dar bune, care pot fi legate de carieră sau viața personală și care vor rezulta în câștiguri financiare. Acestea vă vor arăta și calea către viitoare profituri similare, ca și cum ați descoperi un filon neexplorat. Veți fi într-o dispoziție optimistă și veți răspândi optimism și fericire în jurul vostru, ca și cum ați împărți recompensele după rezolvarea unui caz mare. Bucurați-vă de timpul petrecut cu prietenii și familia.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Vărsătorii au multă încredere în sine, dar nu ar trebui să fie prea încrezători sau dominanți. Încercarea de a impune punctele voastre de vedere altora ar putea avea efecte contrare astăzi, ca și cum ați folosi forța în loc de diplomație într-o negocieri. Nu este suficient să aveți dreptate; trebuie să vă comportați într-un mod care să nu ofenseze pe alții. O abordare umilă vă poate ajuta să finalizați numeroase sarcini în așteptare, ca și cum ați dezamorsa o serie de capcane.

Pești (19 februarie-20 martie)
Deși ziua indică faptul că Peștii se vor bucura de multă distracție, ar fi prudent să vă luați timp dimineața pentru a finaliza sarcinile pe care le-ați lăsat în așteptare. De asemenea, ajustați și coordonați-vă programul cu cel al membrilor familiei și colegilor pentru a evita dificultățile sau neînțelegerile ulterioare, ca și cum ați sincroniza o echipă de intervenție. S-ar putea să primiți și vești bune astăzi.

Patru oferte au fost depuse în cadrul licitației cu privire la extinderea Stației Electrice Vulcănești

Patru companii și-au depus ofertele în cadrul licitației internaționale cu privire la extinderea Stației Electrice Vulcănești, gestionată de ÎS Moldelectrica. Deschiderea ofertelor s-a desfășurat vineri, 20 septembrie curent, conform anunțului specific de achiziții publicat de Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul Energeticii (UCIPE).