(VIDEO) Beat și fără permis de conducere. Șeful IP Orhei, Dorin Vrednic, a refuzat să ia mită de la conducătorul unui ATV

Șeful IP Orhei și Șeful Serviciului Detenție și Escortă din cadrul aceluiași inspectorat au denunțat un tânăr de 21 de ani, care a a încercat să-i corupă, după ce a fost prins fără permis de conducere și în stare de ebrietate.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 17:02   429
IGP

Cazul a avut loc în amiaza zilei de ieri, 11 februarie, în localitatea Tabăra, din raionul Orhei.

Pentru a scăpa de pedeapsă, tânărul în vârstă de 21 de ani le-a propus celor doi șefi din cadrul IP Orhei 50 de euro mită.

Cei doi l-au denunțat, dar și l-au pus să sufle în aparatul Drager, rezultatele căruia au arătat că tânărul era mort de beat. Avea o concetrație  de 1,35 mg/l de alcool pur în aerul expirat..

(VIDEO) Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, reținuți în F.Rusă și extrădați în R.Moldova

Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, au fost reținuți în Federația Rusă și extrădați în Republica Moldova. Unul dintre ei, cu vârsta de 48 de ani, din Chișinău, era anunțat în căutare națională și internațională din anul 2022 și condamnat la 13 ani de închisoare pentru vătămarea intenționată gravă a integrităţii corporale care a provocat decesul victimei.