(VIDEO) Beat și fără permis de conducere. Șeful IP Orhei, Dorin Vrednic, a refuzat să ia mită de la conducătorul unui ATV

Șeful IP Orhei și Șeful Serviciului Detenție și Escortă din cadrul aceluiași inspectorat au denunțat un tânăr de 21 de ani, care a a încercat să-i corupă, după ce a fost prins fără permis de conducere și în stare de ebrietate.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 17:02   672
IGP

Cazul a avut loc în amiaza zilei de ieri, 11 februarie, în localitatea Tabăra, din raionul Orhei.

Pentru a scăpa de pedeapsă, tânărul în vârstă de 21 de ani le-a propus celor doi șefi din cadrul IP Orhei 50 de euro mită.

Cei doi l-au denunțat, dar și l-au pus să sufle în aparatul Drager, rezultatele căruia au arătat că tânărul era mort de beat. Avea o concetrație  de 1,35 mg/l de alcool pur în aerul expirat..

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.