„Stomatolog în afara legii”, la Soroca. A snopit un bărbat în bătaie cu o piatră și i-a scos dinții cu cleștele

Un individ a fost reținut, după ce a snopit în bătaie un bărbat. Cazul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:00, pe strada Grădinarilor, din orașul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD din cadrul inspectoratului teritorial de poliție.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 6 iunie 2024, 10:55   1068
Soroca

Potrivit surselor, ar fi vorba despre un bărbat de 32 de ani. Dânsul fiind în stare de ebrietate, în urma unui conflict cu un bărbat de 45 de ani, fără un motiv întemeiat l-ar fi luat la pumni.

Agresorul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu o piatră în regiunea capului. Ulterior, individul a luat un clește cu care i-a scos victimii patru dinți.

Bărbatul bătut a fost transportat în stare gravă la spital fiind diagnosticat cu multiple traumatisme și comoție cerebrală, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore.

Fiind testat cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta avea  1.09 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incideentul.

Contrabandist moldovean căutat internațional de autorități din Italia, descoperit și reținut de polițiștii români de frontieră

Poliţiştii români de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat de autorităţile din Italia, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de aderare la grup infracțional specializat în contrabanda cu țigări pe teritoriul acestui stat.