„Stomatolog în afara legii”, la Soroca. A snopit un bărbat în bătaie cu o piatră și i-a scos dinții cu cleștele

Un individ a fost reținut, după ce a snopit în bătaie un bărbat. Cazul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:00, pe strada Grădinarilor, din orașul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD din cadrul inspectoratului teritorial de poliție.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 6 iunie 2024, 10:55   1040
Soroca

Potrivit surselor, ar fi vorba despre un bărbat de 32 de ani. Dânsul fiind în stare de ebrietate, în urma unui conflict cu un bărbat de 45 de ani, fără un motiv întemeiat l-ar fi luat la pumni.

Agresorul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu o piatră în regiunea capului. Ulterior, individul a luat un clește cu care i-a scos victimii patru dinți.

Bărbatul bătut a fost transportat în stare gravă la spital fiind diagnosticat cu multiple traumatisme și comoție cerebrală, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore.

Fiind testat cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta avea  1.09 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incideentul.

(VIDEO) Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigație a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii de investigații a Direcției Generale Antifraudă a SFS, anunță destructurarea unei scheme de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022, de către o rețea de restaurante ce își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.