(FOTO) Accident în lanț, cu implicarea a nouă mașini, la Cimișlia. Sunt victime

O persoană a ajuns la spital, iar nouă mașini au fost avariate, după ce au fost implicate într-un accident în lanț. Coliziunea s-a produs în această dimineaț, pe traseul M-3 în apropiere de localitatea Sagaidacul Nou din raionul Cimișlia.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 1 februarie 2024, 10:57   1247
accident

Potrivit poliției, s-a stabilit că din cauza ceței dense și a poleiului de pe carosabil, dar și din cauza că o porțiune de drum se află în reparație, un tânăr de 19 ani aflându-se la volanul unui VAZ a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un parapet, ulterior a derapat de pe traseu. 

Accident în lanț, cu implicarea a nouă mașini, la Cimișlia. Sunt victime


În automobil se aflau patru persoane. Un pasager ce se afla pe bancheta din spate a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență la spital.

La scurt timp, în același loc, opt automobile nu au ținut cont de condițiile meteo și s-au tamponat în lanț. 

Accident în lanț, cu implicarea a nouă mașini, la Cimișlia. Sunt victime
Accident în lanț, cu implicarea a nouă mașini, la Cimișlia. Sunt victime


Automobilele implicate au fost avariate, persoane cu traumatisme nu sunt.

Polițiștii sunt la fața locului și stabilesc toate circumstanțele.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.