FlyOne anunță o nouă cursă spre Marea Britanie, de pe Aeroportul Internațional Chișinău

O nouă cursă de pe Aeroportul Chișinău, operată de Flyone, urmează să fie lansată. Destinația de această dată este Manchester. Prețul primelor bilete începe de la 115 euro.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 8 iunie 2024, 16:27   285
FlyOne

În fiecare zi de vineri, începând cu data de 20 decembrie, vor exista curse din Chișinău spre orașul Manchester. Acestea vor fi operate de Flyone.

Manchester Airport este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Anglia și este cel mai mare în afara regiunii de sud-est a țării. Acesta oferă zboruri spre aproximativ 200 de destinații - mai mult decât orice alt aeroport din Regatul Unit.

Rezervările pentru locuri pot fi făcute de pe acum. Prețurile pentru luna decembrie curent sunt de 115 euro, la categoria standard.

FlyOne anunță o nouă cursă spre Marea Britanie, de pe Aeroportul Internațional Chișinău

horosCOP - 27 iulie: Leii sunt în centrul atenției, iar Fecioarele filtrează informațiile cu atenție

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le intuiția și perspicacitatea la încercare. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să dezvăluie secrete ascunse. Ce mistere vor fi dezlegate în paginile horoscopului de astăzi? Descoperiți indiciile celeste care vă vor ghida pașii într-o zi plină de enigme.