FlyOne anunță o nouă cursă spre Marea Britanie, de pe Aeroportul Internațional Chișinău

O nouă cursă de pe Aeroportul Chișinău, operată de Flyone, urmează să fie lansată. Destinația de această dată este Manchester. Prețul primelor bilete începe de la 115 euro.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 8 iunie 2024, 16:27   247
FlyOne

În fiecare zi de vineri, începând cu data de 20 decembrie, vor exista curse din Chișinău spre orașul Manchester. Acestea vor fi operate de Flyone.

Manchester Airport este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Anglia și este cel mai mare în afara regiunii de sud-est a țării. Acesta oferă zboruri spre aproximativ 200 de destinații - mai mult decât orice alt aeroport din Regatul Unit.

Rezervările pentru locuri pot fi făcute de pe acum. Prețurile pentru luna decembrie curent sunt de 115 euro, la categoria standard.

FlyOne anunță o nouă cursă spre Marea Britanie, de pe Aeroportul Internațional Chișinău

Guvernele SUA, Marii Britanii și Canadei au emis o declarație comună în sprijinul Moldovei

„Forțe ruse urzesc un complot în Moldova ca să influențeze rezultatele alegerilor prezidențiale din toamna anului 2024. Dacă nu câștigă un candidat pro-rus, acestea intenționează să provoace tulburări în Moldova. Ele stimulează percepții publice negative în raport cu guvernele occidentale și a conducerii în exercițiu a Moldovei și, totodată, erodează încrederea publicului în capacitatea Moldovei de a se menține în securitate și a dezvolta statul de drept”, citează IPN.