Moldoveancă pe banca acuzaților în Italia, după ce ar fi încercat să-și „hrănească” soțul cu otravă pentru șoareci

O femeie de 47 de ani originară din R.Moldova este judecată în Italia, fiind învinuită de tentativa de omor al soțului său. Aceasta ar fi pus otravă pentru șoareci în mâncarea bărbatului.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 18 septembrie 2024, 13:56   145
Italia

Potrivit presei italiene, în anul 2022 cuplul care domicilia în orașul Rimini a avut mai multe conflicte, în urma cărora moldoveanca și soțul ei albanez de 55 de ani s-au despărțit. Totuși, la scurt timp cei doi s-ar fi împăcat și femeia a revenit acasă.

Ulterior, începând cu luna iulie 2022, bărbatul a apelat de mai multe ori după ajutorul medicilor, invocând dureri insuportabile. Astfel, medicii au dispus efectuarea unor analize suplimentare care au confirmat prezența substanțelor active „Bromadiolon” și „Coumatetralyl” - utilizate în otravă pentru șoareci - în organismul bărbatului.

În urma perchezițiilor la domiciliul cuplului, polițiștii au depistat într-un sertar o seringă care conținea „Bromadiolon”. Fiind audiată, femeia a respins acuzațiile. Totuși, aceasta nu a putut explica cum a ajuns otrava pentru șoareci în mâncarea soțului.

La moment, femeia este plasată în arest la domiciliu.