Își viola sistematic fiica de 17 ani, după ce consuma băuturi alcoolice. Inculpatul, condamnat la 15 ani de detenție

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru mai multe episoade de acțiuni cu caracter sexual neconsimțite și viol, comise în privința fiicei sale în vârstă de 17 ani, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 15 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 17 aprilie 2024, 11:54   562
condamnat

Sentința este cu drept de apel.

Potrivit învinuirii înaintate de acuzatorii de stat, inculpatul, în perioada lunii iunie 2023, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale cu fiica sa biologică minoră, în vârstă de 17 de ani, după ce consuma băuturi alcoolice, întreținea cu ea mai multe acte și rapoarte sexuale forțate, prin ce îi cauza suferințe fizice și psihice. Fiica i-a povestit mamei cele întâmplate, iar ulterior, ambele au sesizat organele de drept. Inculpatul nu și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptelor imputate.

Acesta nu este la prima abatere de ordin penal, anterior fiind condamnat pentru o infracțiune din aceeași categorie.

Medic din Chișinău, condamnat pentru malpraxis

Procuratura municipiului Chișinău anunță despre pronunțarea unei sentințe de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, pe o cauza penală de învinuire a unui medic obstetrician-ginecolog de comiterea infracțiunii de încălcare din neglijență a regulilor sau metodelor de acordare a asistenței medicale.