Își viola sistematic fiica de 17 ani, după ce consuma băuturi alcoolice. Inculpatul, condamnat la 15 ani de detenție

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru mai multe episoade de acțiuni cu caracter sexual neconsimțite și viol, comise în privința fiicei sale în vârstă de 17 ani, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 15 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 17 aprilie 2024, 11:54   551
condamnat

Sentința este cu drept de apel.

Potrivit învinuirii înaintate de acuzatorii de stat, inculpatul, în perioada lunii iunie 2023, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale cu fiica sa biologică minoră, în vârstă de 17 de ani, după ce consuma băuturi alcoolice, întreținea cu ea mai multe acte și rapoarte sexuale forțate, prin ce îi cauza suferințe fizice și psihice. Fiica i-a povestit mamei cele întâmplate, iar ulterior, ambele au sesizat organele de drept. Inculpatul nu și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptelor imputate.

Acesta nu este la prima abatere de ordin penal, anterior fiind condamnat pentru o infracțiune din aceeași categorie.

Un tânăr, condamnat la 12 ani și 6 luni de închisoare, pentru comiterea mai multor infracțiuni la Leova și Chișinău

Procuratura municipiului Chișinău anunță că, potrivit sentinței recent pronunțate de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, un tânăr de 21 de ani, originar din raionul Leova, a fost recunoscut vinovat pentru săvârșirea a 4 episoade de jaf, 2 episoade de violare de domiciliu, un huliganism și o infracțiune de privare ilegală de libertate stabilindu-i-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 12 ani și 6 luni.