Șoferița unui Porsche Macan, prinsă de vameși cu mai multe medicamente anabolizante

O nerezidentă a încercat să transporte ilicit prin vamă mai multe anabolizante. Funcționarii postului vamal Otaci au supus controlului de specialitate un mijloc de transport de model „Porsche Macan”, ce se deplasa din Ucraina spre Republica Moldova.

publicat de Anatol Chirilov
joi, 16 noiembrie 2023, 12:34   123
anabolizante

La volanul automobilului se afla o nerezidentă în vârstă de 34 de ani, care a comunicat că transportă doar bunuri personale.

În rezultatul controlului fizic detaliat, printre bunurile personale, funcționarii vamali au depistat mai multe medicamente anabolizante, tăinuite de controlul vamal.

Medicamentele au fost ridicate și sunt pasibile confiscării speciale, iar investigațiile pe caz continuă.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.