(FOTO) Grav accident cu implicarea unui microbuz, la Sîngerei. Șoferul a murit pe loc

Un bărbat a decedat, după ce vehiculul cu care se deplasa a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, la ieșirea din localitatea Dumbrăvița, din raionul Sîngerei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 6 iunie 2024, 08:58   1469
accident

Potrivit surselor victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 55 de ani. Acesta se deplasa la volanul unui microbuz de marca Volkswagen când într-o curbă, din motive încă nestabilite de anchetă, ar fi pierdut controlul volanului, iar microbuzul a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, microbuzul a fost grav avariat, iar șoferul a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Grav accident cu implicarea unui microbuz, la Sîngerei
Grav accident cu implicarea unui microbuz, la Sîngerei
Grav accident cu implicarea unui microbuz, la Sîngerei

(VIDEO) Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigație a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii de investigații a Direcției Generale Antifraudă a SFS, anunță destructurarea unei scheme de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022, de către o rețea de restaurante ce își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.