(FOTO) Grav accident cu implicarea unui microbuz, la Sîngerei. Șoferul a murit pe loc

Un bărbat a decedat, după ce vehiculul cu care se deplasa a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, la ieșirea din localitatea Dumbrăvița, din raionul Sîngerei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 6 iunie 2024, 08:58   1513
accident

Potrivit surselor victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 55 de ani. Acesta se deplasa la volanul unui microbuz de marca Volkswagen când într-o curbă, din motive încă nestabilite de anchetă, ar fi pierdut controlul volanului, iar microbuzul a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, microbuzul a fost grav avariat, iar șoferul a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Grav accident cu implicarea unui microbuz, la Sîngerei
Grav accident cu implicarea unui microbuz, la Sîngerei
Grav accident cu implicarea unui microbuz, la Sîngerei

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.