Descoperire macabră, la Edineț. O femeie și-a găsit fiul cu beregata tăiată cu un cuțit cu lama de aproximativ 30 de cm

Un bărbat a alertat poliția, după ce și-a găsit dis-de-dimineață fiul zăcând într-o baltă de sânge. Descoperirea macabră a avut loc astăzi, în jurul orei 08:!5, în localitatea Fetești, din raionul Edineț, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 5 februarie 2024, 17:07   998
IP Edineț

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani, care locuia cu părinții, după ce acum un an a revenit de la muncă de peste hotare și a divorțat de soție.

Mama acestuia ar fi mers la el în cameră, dar l-a găsit zăcând la podea, într-o baltă de sânge, iar lângă el se afla un cuțit de bucătărie însângerat cu o lamă de aproximativ 30 de cm.

Părinții au sesizat imediat poliția, iar la fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul Inspectoratului de Poliție Edineț.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, în afară de plaga din regiunea gâtului pe care bărbatul și-ar fi provocat-o cu cuțitul cu scop de suicid.

Părinții acestuia au declarat oamenilor legii că în ultima perioadă fiul lor făcea des abuz de alcool și avea un comportament ciudat, iar acum o săptămână i-ar fi zis tatălui său că nu are rost pentru ce trăi și că își va pune capăt zilelor.

(FOTO) „Aurora boreală”, văzută din R. Moldova. Spectacolul de pe cer ar putea dura tot weekendul

O furtună geomagnetică severă, cea mai puternică din ultimii 18 ani, a făcut spectacol pe cer vineri noaptea, 10 mai curent. O auroră boreală a fost vizibilă din emisfera nordică a planetei, inclusiv din zonele străine de acest fenomen. Și în Republica Moldova s-a văzut „minunea” de pe cer. Partea mai puțin frumoasă este că furtuna solară ar putea perturba rețelele electrice și sateliții, scrie Realitatea.MD.

horosCOP - 11 mai, 2024: Leii rezolvă un caz de lungă durată, iar Fecioarele sunt sub microscop

Conjuncția planetară de astăzi ar putea să aducă la suprafață secretele ascunse ale fiecărui semn. Arhetipurile zodiacale sunt chemate să-și folosească intuiția și să descifreze mesajele codate ale stelelor. Ce revelații vă așteaptă în paginile destinului? Horoscopul zilnic ar putea să vă ofere indicii esențiale pentru a naviga prin acest labirint cosmic.