O femeie și-a dat fiul pe mâna poliției pentru că i-a snopit în bătaie iubitul, la Ocnița. Bărbatul a murit la spital

Un bărbat a murit pe patul de spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de către fiul concubinei sale. Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 22 februarie, în jurul orei 17:15, în orașul Ocnița, iar în această dimineață victima a pierdut lupta cu moartea la spitalul raional, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 23 februarie 2024, 13:38   560
crima

Susrsele apropiate anchetei au declarat pentru PulsMedia.MD că victima s-a dovedit a fi un bărbat de 63 de ani. Concubina acestuia a sunat la serviciul unic de urgență 112 și a alertat poliția despre faptul că fiul ei, în vârstă de 33 de ani, în urma unui conflict l-a bătut crunt pe concubinul ei.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție unde l-au găsit pe agresor în stare de ebrietate, dar și pe victima care ar fi refuzat să depună plângere pe numele acestuia. Totuși, polițiștii au emis pe numele său un ordin de restricție pe un termen de 10 zile.

Agresorul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea 0,75 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Spre seară, bărbatul bătut a ajuns la spital, unde a fost diagnosticat cu traumă cranio-cerebrală închisă, comoție cerebrală, dar și fractură închisă a antebrațului drept.

Din nefericire, în această dimineață, în jurul orei 06:00, medicii de la Spitalul Raional Ocnița, au informat poliția despre faptul că din nefericire bărbatul a decedat pe patul de spital.

Oamenii legi iau pornit un dosar penal în acest caz, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.