19 șoferi prinși de INSP băuți la volan în weekend: Unul dintre ei avea 1.25 mg/l dis-de-dimineață, la Edineț

În weekend, pe lângă implicarea polițiștilor în suportul cetățenilor, colegii noștri au activat și la monitorizarea traficului rutier. Astfel, 19 șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan, anunță IGP.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 11:37   194
IGP

Unul dintre șoferi a fost surprins în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, dimineață, în jurul orei 07:40, în orașul Cupcini din raionul Edineț.

„Bărbatul de 35 de ani conducea un Ford. Fiind testat cu aparatul Drager s-a constatat o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,25 mg/l. Toate mijloacele de transport au fost ridicate, iar șoferii vor fi documentați”, se menționează într-un comunicat al IGP.

Poliția Națională solicită cetățenilor că atunci când  vor observa  pe cineva la volan sub influența alcoolului, să intervenă, sau anunțe imediat Poliția, pentru a nu deveni complicele unei tragedii.

(VIDEO) Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, reținuți în F.Rusă și extrădați în R.Moldova

Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, au fost reținuți în Federația Rusă și extrădați în Republica Moldova. Unul dintre ei, cu vârsta de 48 de ani, din Chișinău, era anunțat în căutare națională și internațională din anul 2022 și condamnat la 13 ani de închisoare pentru vătămarea intenționată gravă a integrităţii corporale care a provocat decesul victimei.