Femeie bătută cu bâta și rănită cu cuțitul de către soțul băut, din cauza divorțului, la Ialoveni

O femeie a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost snopită în bătaie de către soțul său. Incidentul a avut loc ieri, 8 iunie, în localitatea Costești, din raionul Ialoveni.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 9 iunie 2024, 10:09   792
IP Ialoveni

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 41 de ani. Aceasta se afla la domiciliu când, între ea și soțul ei, un bărbat în vârstă de 43 de ani și care se afla în stare de ebrietate, s-a iscat o ceartă din cauza procesului de divorț care a fost la un pas de a culmina cu o tragedie.

Bărbatul a luat un cuțit de bucătărie cu care a rănit-o la gât, după care a lovit-o cu o bâtă peste diferite părți ale corpului.

Femeia a fost transportată la spital în stare gravă, la Spitalul Republican din capitală, iar individul a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore, pe numele său fiind inițiat un dosar penal pentru tentativă de omor.

(VIDEO) Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigație a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii de investigații a Direcției Generale Antifraudă a SFS, anunță destructurarea unei scheme de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022, de către o rețea de restaurante ce își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.