(VIDEO) Un transportor blindat a pierdut mii de dolari pe pista aeroportului din Miami

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare arată mii de dolari pe asfaltul pistei aeroportului din Miami (MIA), comitatul Miami-Dade, statul american Florida, aparent căzuți dintr-un camion blindat de transport bani.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 8 iunie 2024, 14:33   90
libertatea

Incidentul s-a petrecut pe 5 iunie, iar videoclipul a devenit viral, deși personalul și oficialii aeroportului au colectat rapid banii și s-au asigurat că zona este sigură. Suma exactă „pierdută” nu a fost dezvăluită.

 „Cineva va căuta un nou loc de muncă! Conform unuia dintre băieții care lucrează la MIA, un camion blindat făcea o livrare de bani, ușa din spate se presupune că s-a deschis, iar sacii de bani au căzut pe asfalt”, a relatat un martor pe platforma „Only in Dade” (Numai în Dade), care a publicat imaginile.

 sursa: libertatea.ro

(VIDEO) Armata rusă a scos de la naftalină tancurile T-62M, le-a modernizat și le trimite acum pe frontul din Ucraina

Armata rusă a desfășurat tancuri T-62M modernizate pe frontul ucrainean. Această desfășurare a fost dezvăluită într-un videoclip care circulă pe rețelele de socializare, care prezintă tancurile modernizate fiind transportate în zona de conflict, scrie ArmyRecognition. Potrivit unui videoclip recent publicat pe rețelele de socializare, armata rusă trimite pe calea ferată tancuri T-62M modernizate pentru a fi desfășurate în Ucraina