(VIDEO) Un transportor blindat a pierdut mii de dolari pe pista aeroportului din Miami

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare arată mii de dolari pe asfaltul pistei aeroportului din Miami (MIA), comitatul Miami-Dade, statul american Florida, aparent căzuți dintr-un camion blindat de transport bani.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 8 iunie 2024, 14:33   81
libertatea

Incidentul s-a petrecut pe 5 iunie, iar videoclipul a devenit viral, deși personalul și oficialii aeroportului au colectat rapid banii și s-au asigurat că zona este sigură. Suma exactă „pierdută” nu a fost dezvăluită.

 „Cineva va căuta un nou loc de muncă! Conform unuia dintre băieții care lucrează la MIA, un camion blindat făcea o livrare de bani, ușa din spate se presupune că s-a deschis, iar sacii de bani au căzut pe asfalt”, a relatat un martor pe platforma „Only in Dade” (Numai în Dade), care a publicat imaginile.

 sursa: libertatea.ro

Număr record de 120 de milioane de persoane strămutate cu forţa până la sfârşitul lunii aprilie

La sfârşitul lunii aprilie a fost înregistrat un număr record de 120 de milioane de persoane strămutate cu forţa în lume, potrivit datelor publicate joi de ONU. Războaiele din Gaza, Sudan şi Birmania au crescut foarte mult numărul persoanelor forţate să îşi părăsească locuinţele de mai bine de un an, a precizat Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR) în raportul său anual.

„Primul caz din istorie”. Ucrainenii au reușit să lovească cel mai modern avion al rușilor, Su-57, la 600 km de linia frontului

Serviciul de spionaj al armatei ucrainene (GUR) a anunțat duminică o lovitură grea pe care a primit-o armata rusă: un avion de luptă Su-57, cel mai modern al forțelor aeriene ale Moscovei, ar fi fost lovit pe pista unui aerodrom militar din Rusia, la aproape 600 de kilometri de linia frontului. Su-57 este un avion multirol de generația a cincea și doar câteva exemplare au fost fabricate până acum.