O minoră dată dispărută de părinți, depistată în pădure de polițiști

Noaptea trecută a fost una dificilă pentru angajații IGP după ce au fost alertați, în jurul orei 22:20, de o femeie din Cimișlia, despre dispariția fiicei sale de 17 ani.

publicat de Anatol Chirilov
luni, 29 aprilie 2024, 09:39   2372
Poliția

Aceasta a comunicat că fata a plecat de acasă în jurul orei 15:00, în pădure să culeagă ciuperci, împreună cu fratele ei de 11 ani. Băiatul revenise acasă, însă fata era de negăsit.

În vederea stabilirii locului aflării minorei a fost dispusă crearea operativă a grupului de căutare format din peste 60 de polițiști și colegi din alte subdiviziuni specializate.

Datorită reacționării operative și mobilizării forțelor de ordine, fata a fost depistată în pădure, în jurul orei 01:50, la 1 km de domiciliu.

Aceasta a comunicat polițiștilor că s-a rătăcit și nu putea găsi drumul spre casă. Minora a fost reîntoarsă în familie în siguranță.

Poliția atenționează repetat părinții despre supravegherea strictă a minorilor și însoțirea acestora în locurile unde ar putea fi în pericol.

Marea Britanie și PNUD își extind sprijinul pentru dezvoltarea capacităților de export ale antreprenorilor de pe ambele maluri ale Nistrului

Marea Britanie investește fonduri suplimentare în valoare de 1.195.500 de lire sterline pentru îmbunătățirea mediului de afaceri și sporirea competitivității întreprinderilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Mijloacele financiare au fost acordate în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului" (AdTrade), implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).