(VIDEO) Țigări de 1,5 mln Euro, găsite de autoritățile din România într-un TIR care circula pe ruta Germania - R.Moldova

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, la intrare în România, într-un automarfar condus de un cetățean român, 1.120 de baxuri de țigări în valoare de 7.280.000 de lei.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 27 noiembrie 2023, 14:45   1409
Țigări

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră a României, în acest sfârșit de săptămână, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - judeţul Arad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetățean român, în vârstă de 45 de ani, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în România.

„Conform documentelor însoțitoare ale mărfii, autocamionul circula pe ruta Germania - Republica Moldova, fiind încărcat cu hârtie. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, cantitatea totală de 1.120 de baxuri de țigări, în valoare totală de 7.280.000 de lei (1.456.000 euro)”, se menționează în comunicat.

Țigări de 1,5 mln Euro, găsite de autoritățile din România într-un TIR care circula pe ruta Germania - R.Moldova


Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoritățile române efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

(VIDEO) Armata rusă a scos de la naftalină tancurile T-62M, le-a modernizat și le trimite acum pe frontul din Ucraina

Armata rusă a desfășurat tancuri T-62M modernizate pe frontul ucrainean. Această desfășurare a fost dezvăluită într-un videoclip care circulă pe rețelele de socializare, care prezintă tancurile modernizate fiind transportate în zona de conflict, scrie ArmyRecognition. Potrivit unui videoclip recent publicat pe rețelele de socializare, armata rusă trimite pe calea ferată tancuri T-62M modernizate pentru a fi desfășurate în Ucraina

(VIDEO) ISW: Ucrainenii au respins cel mai mare asalt mecanizat al forțelor Moscovei din ultimele luni. Rușii au atacat cu 57 de blindate

Forțele ucrainene au respins unul dintre cele mai ample atacuri mecanizate rusești din Ucraina din octombrie 2023, în vestul regiunii Donețk, arată o analiză a Institutului pentru Studiul Războiului. Imagini geolocalizate publicate pe 24 iulie arată că forțele ucrainene au respins un asalt mecanizat rusesc lângă Kostiantinivka, la sud-vest de orașul Donețk, după ce forțele ruse au avansat până la periferia localitățiii.