Femeie bătută și atacată cu toporul de către concubin, la Ștefan Vodă

O femeie a avuit nevoie de ajutor medical, după ce a fost snopită în bătaie de către concubinul său. Incidentul a avut loc ieri, 7 iunie, în jurul orei 10:00, în localitatea Popeasca, susțin sursele judiciare ale PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 8 iunie 2024, 12:07   1000
IP Ștefan V|odă

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o femeie de 46 de ani. Aceasta se afla la domiciliu când între ea și concubinul ei, un bărbat în vârstă de 53 de ani, s-a iscat o ceartă care a degenerat într-o bătaie.

Bărbatul i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii peste diferite părți ale corpului, dar și i-a lezat fața cu un topor.

În urma incidentului, femeia a ajuns la spital, iar bărbatul, care anterior a fost judecat, a fost reținut pentru 72 de ore.

(VIDEO) Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigație a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii de investigații a Direcției Generale Antifraudă a SFS, anunță destructurarea unei scheme de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022, de către o rețea de restaurante ce își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.