FOTO // Încercarea vină nu are. Bărbat supărat că nu a putut de două ori să aducă carne și lapte din Ucraina, s-a plâns la Linia Fierbinte

Un bărbat s-a plâns ieri pe un vameș, după ce acesta nu i-ar fi permis să intre de două ori cu carne și lactate din Ucraina în R.Moldova, la postul vamal Ceadîr-Lunga 2. A doua oară bărbatul a ascuns produsele lactate și carnea sub capota automobilului.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 30 martie 2023, 12:48   311
image

Potrivit surselor PulsMedia.MD, în timpul verificării automobilului, vameșul a depistat în automobil produse lactate și carne în asortiment și i-a comunicat șoferului că marfa este interzisă de a fi introdusă pe teritoriul R.Moldova, iar șoferul a făcut cale întoarsă.

Ulterior a încercat din nou să treacă frontiera moldo-ucraineană, prin același post vamal, și a dat peste același vameș, însă deja bărbatul a ascunse-se produsele lactate și carne sub capota automobilului.

Vameșul i-a confiscat marfa, iar șoferul a sunat la Linia Fierbinte a Serviciului Vamal și s-a plâns pe vameș. 

Acesta consideră că acțiunile vameșului sunt ilegale, pentru că el ar fi fost cel care i-a zis să se întoarcă în Ucraina, să ascundă marfa în mașina, iar la întoarcere dânsul se va face că nu o vede, dar nu s-ar fi ținut de cuvânt, ba chiar i-a și confiscat carnea și produsele lactate.

Ca-n filme, la Soroca. Doi bărbați bătuți, amenințați cu pistolul și urcați forțat într-un microbuz

Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost snopiți în bătaie de un indivi care i-a urcat forțat într-un microbuz amenințându-i cu un pistol pe care îl deținea ilegal. Cazul ar fi avut loc acum două zile, în data de 8 Iunie, între orele 21:30 și 22:00, în localitatea Egoreni, din raionul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.