Crimă la Rîșcani. Bărbat găsit cu beregata tăiată în casă

Cadavrul unui bărbat a fost găsit cu gâtul tăiat în propria locuință. Tragedia a avut loc sâmbătă, 4 Noiembrie, în localitatea Vasieluți, din raionul Rîșcani.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 6 noiembrie 2023, 15:08   686
crimă

Vicitma s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 51 de ani. 

Cadavrul acestuia a fost găsit zăcând la podea în propria locuință, iar medicul-legist venit la fața locului a stabilit că acesta avea mai multe plăgi provocate cu cuițitul în regiunea gâtului.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru Omor.

Cadavrul a fost îndreptat spre expertiza medico-legală pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

La moment poliția întreprinde măsuri de investigații și urmărire penală pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care fost comisă crima, dar și identitatea persoanelor suspecte de comiterea infracțiunii.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.