Tragedie fără margini, la Rîșcani. Minor înghițit de apele râului Prut

Un minor a murit, după ce s-a înecat în râul Prut. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în localitatea Duruitoarea Nouă, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 30 iunie 2024, 19:52   1360
Prut

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un băiat de 15 ani. Acesta ar fi mers cu rudele la scăldat în râul Prut, însă după ce a intrat în apă nu a mai putut ieși.

Acesta fost scos la mal de către rude, iar la fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul minorului.

Amintim că de la începutul anului curent, pe întreg teritoriul R.Moldova au fost înregistrate 28 de cazuri de înec, iar cazul recent este a 16 tragedie la scăldat de la începutul lunii iunie curent.

ANSP și Ministerul Sănătății, suspectate de concurență neloială

Plenul Consiliului Concurenței a dispus inițierea unei investigații cu privire la eventualele acțiuni anticoncurențiale ale Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) și ale Ministerului Sănătății. Astfel, reprezentanții Consiliului Concurenței urmează să verifice dacă prestarea serviciilor medicale de către ANSP pe piețe concurențiale nu distorsionează mediul concurențial normal.