(FOTO) MAI și-a instruit polițiștii „cum să găsească” droguri online. La cursuri a fost și adjunctul IGP, Lilian Carabeț

Mai mulți polițiști au participat la un curs în domeniul investigării comercializării drogurilor în mediul online, anunță IGP

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 2 iulie 2024, 11:04   612
MAI a instruit polițiștii „cum să găsească” droguri online

Sesiunea de instruire a fost organizată de către Ministerul Afacerilor Interne în cadrul proiectului cu genericul ,,Consolidarea pregătirii și răspunsul Moldovei la implicarea amenințărilor de securitate”, implementat de către Institutul Interregional al Națiunilor Unite privind Crima și Justiția (UNICRI).

La atelier au participat polițiști din cadrul Inspectoratului național de investigații și Direcției de poliție a mun.Chișinău, care și-au perfecționat cunoștințele în domeniu.

În debutul sesiunii de instruire a fost prezent șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Lilian Carabeț.

Combaterea traficului ilicit de droguri în mediul online reprezintă o provocare actuală pentru Poliția Națională, iar pentru eradicarea acesteia este nevoie de consolidarea eforturilor comune și îmbunătățirea capacităților instituționale.

MAI a instruit polițiștii „cum să găsească” droguri online


MAI a instruit polițiștii „cum să găsească” droguri online


MAI a instruit polițiștii „cum să găsească” droguri online


Noi reguli de călătorie pentru pasagerii FLYONE, la cursele Erevan – Chisinau!

În contextul evenimentelor recente, care au afectat siguranța și securitatea zborurilor, dar și confortul pasagerilor cursei Erevan – Chișinău, FLYONE instituie noi reguli de călătorie, valabile pentru toate zborurile către Chișinău prin Erevan. Aceste măsuri vor susține eforturile instituțiilor statului în lupta împotriva migrației ilegale, terorismului și altor activități ilicite ce amenință ordinea constituțională.