Alergător omorât de trei câini rottweiler într-un parc din Italia

Un bărbat care alerga în parc a fost omorât de trei câini rottweiler duminică dimineaţa, într-o comună de lângă Roma, informează ANSA şi dpa.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 15:08   112
Rotweleri

Corpul desfigurat al bărbatului de circa 50 de ani a fost descoperit în cursul dimineţii de un trecător, potrivit poliţiei din Manziana.

Se crede că rottweilerii scăpaseră dintr-o curte din apropiere. Câinii au fost anesteziaţi după descoperirea victimei, capturaţi şi duşi la o canisă, urmând ca autorităţile să decidă ce vor face în continuare cu ei; în cel mai bun caz, proprietarul lor va fi acuzat de neglijenţă.

sursa: agerpres.ro

(VIDEO) Armata rusă a scos de la naftalină tancurile T-62M, le-a modernizat și le trimite acum pe frontul din Ucraina

Armata rusă a desfășurat tancuri T-62M modernizate pe frontul ucrainean. Această desfășurare a fost dezvăluită într-un videoclip care circulă pe rețelele de socializare, care prezintă tancurile modernizate fiind transportate în zona de conflict, scrie ArmyRecognition. Potrivit unui videoclip recent publicat pe rețelele de socializare, armata rusă trimite pe calea ferată tancuri T-62M modernizate pentru a fi desfășurate în Ucraina

(VIDEO) ISW: Ucrainenii au respins cel mai mare asalt mecanizat al forțelor Moscovei din ultimele luni. Rușii au atacat cu 57 de blindate

Forțele ucrainene au respins unul dintre cele mai ample atacuri mecanizate rusești din Ucraina din octombrie 2023, în vestul regiunii Donețk, arată o analiză a Institutului pentru Studiul Războiului. Imagini geolocalizate publicate pe 24 iulie arată că forțele ucrainene au respins un asalt mecanizat rusesc lângă Kostiantinivka, la sud-vest de orașul Donețk, după ce forțele ruse au avansat până la periferia localitățiii.