NEWS ALERT

Moarte învăluită în mister, la Soroca. Cadavrul unui italian, găsit zăcând într-o curte

Cadavrul unui italian a fost găsit zăcând noaptea trecută, în jurul orei 00:05, în curtea concubinei sale, din localitatea Alexandru cel Bun, din raionul Soroca. Potrivit surselor PulsMedia, bărbatul ar fi murit din cauza imprudenței concubinei sale care ar fi încercat să-i acorde primul ajutor medical până la venirea ambulanței.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 2 iunie 2023, 16:09   1378
crimă

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, originar din Italia, care noaptea trecută a fost găsit zăcând în stare de inconștiență în curtea casei concubinei sale. 

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Soroca a confirmat cazul pentru PulsMedia.MD și a comunicat că femeia a solicitat ajutorul medicilor, iar între timp ar fi încercat să-i acorde primul ajutor medical.

„La venirea asistenţei medicale, bărbatul nu dădea semne de viaţă. Medicii au constatat decesul acestuia. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a precizat Talpă.


De altă parte, sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei susțin că, deși pe suprafața cadavrului nu au fost depistate semne de moarte violentă, totuși medicul-legist ar fi stabilit că decesul ar fi survenit din cauza asfixiei mecanice, bărbatul având fracturat osul hioid și comprimarea gâtului.

Preliminar se presupune că trauma i-ar fi fost provocată de către concubina sa, din imprudență, în timp ce încerca să-i acorde primul ajutor medical.

Cadavrul bărbatului urmează a fi expus mai multor expertize de laborator pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele decesului.