Un adolescent s-a împușcat mortal cu pușca tatălui său, la Rezina

Un bărbat și-a găsit fiul împușcat mortal cu o armă de vânătoare. Tragedia a avut loc în această seară, într-o localitate din raionul Rezina, anunță IGP.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 8 iunie 2024, 23:37   2125
pușcă

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un adolescent în vârstă de 15 ani, iar cadavrul acestuia a fost găsit de către tatăl său, un bărbat de 44 de ani, ultimul fiind și cel care a alertat poliția.

„La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că băiatul și-a pus capăt zilelor folosind arma tatălui său, pe care o deține legal și era păstrată în safeu, conform normelor stabilite. Copilul a găsit cheile safeului, de unde a luat arma de vânătoare și un cartuș”, se arată într-un comunicat al IGP.

Poliția Națională face un apel repetat către părinți să comunice continuu cu copiii, să aibă mare grijă unde păstrează obiectele interzise pentru aceștia și să monitorizeze cum își petrec timpul, în special adolescenții.

horosCOP - 27 iulie: Leii sunt în centrul atenției, iar Fecioarele filtrează informațiile cu atenție

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le intuiția și perspicacitatea la încercare. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să dezvăluie secrete ascunse. Ce mistere vor fi dezlegate în paginile horoscopului de astăzi? Descoperiți indiciile celeste care vă vor ghida pașii într-o zi plină de enigme.