(DOC) Fotojurnalista Elena Covalenco a fost declarată „indezirabila" pe teritoriul regiunii transnistrene

Fotojurnalista Elena Covalenco a fost declarată „indezirabila" pe teritoriul regiunii transnistrene pe o perioadă de trei ani.

publicat de Anatol Chirilov
joi, 21 septembrie 2023, 18:33   525
image

Jurnalista a scris pe pagina sa de Facebook că intenționa să meargă la meciul de fotbal ce are loc în această seară la Tiraspol.

Tocmai am fost înștiințată de către forțele separatiste de la Tiraspol că am interdicție de intrare într-o regiune a țării mele. Pur și simplu mergeam la meci. Mulțumim autorităților constitutionale ca au facut tot posibilul ca meciul de azi sa aiba loc pe un teritoriu unde securitatea ta depinde de vointa unui regim ilegal,” a scris în mesajul său Elena Covalenco.

Înștiințarea a fost întocmita de pretinsul minister al securității din regiune - MGB. 

Din profilul jurnalistei se arată că ultima sa vizită în regiune a fost pe 13 Iulie 2023.

DOC

(SURSE) Noi detalii despre tragedia de la Căușeni. Victimile ar fi cerut ajutor de mai multe ori la 112 și ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU

Au apărut noi detalii în cazul cuplului găsit fără suflare într-o mașină blocată în nămeți la intrarea în localitatea Coșcalia, din raionul Căușeni. Potrivit surselor PulsMedia, apropiate anchetei, aceștia ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU care le-au promis că vin după ei, dar așa și nu au mai ajuns.