Descoperire macabră, la Dondușeni. Cadavrul unui bărbat găsit într-o fântână

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând într-o fântână. Descoperirea macabră ar fi avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:50, în localitatea Frasin, din raionul Dondușeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 27 august 2024, 17:05   175
poliție

Potrivit surselor, vicitma s-a dovedit a fi un bărbat de 68 de ani. Noaptea trecută, în timp ce se afla cu soția la domiciliu, bărbatului i s-ar fi făcut rău și ar fi ieșit la plimbare, dar nu s-a mai întors.

Femeia în vârstă de 70 de ani s-ar fi pornit să-l caute, dar nu a mai dat de el.

Aceleași surse menționează că în această dimineață femeia a fost anunțată de către o vecină că soțul ei a fost găsit zăcând fără suflare în fântâna din vecinătate.

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semene de moarte violentă pe suprafața cadavrului.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Schimb de experiențe dintre angajații Direcției chinologice a IGP și cei ai Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, România

Delegația Inspectoratului General al Poliției a efectuat o vizită la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, România. Aceasta a fost condusă de șeful adjunct al Poliției Naționale, Alexandru Bejan, urmat de experți în domeniul chinologic și planificare strategică. Obiectivul vizitei a fost definitivarea planului de dezvoltare a Direcției chinologice a IGP în scopul adaptării acestuia la nevoile și cerințele instituționale.