Urme de injecţii şi ţigări stinse de corp. Chinurile groaznice prin care a trecut Ana-Maria înainte de a muri

Ana-Maria a fost torturată, de corpul ei au fost stinse țigări și s-ar fi injectat substanțe necunoscute. Acestea sunt doar câteva circumstanțele pe care le-a stabilit expertiza după ce a fost descoperit corpul neînsuflețit al tinerii de 19 ani, care a dispărut pe 12 aprilie la Orhei.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 22 aprilie 2024, 15:36   7721
Realitatea

Cauza prealabilă a morții a fost o traumă cranio-cerebrală deschisă, relatează Ziarul de Gardă, cu referire la surse din cadrul Centrului de Medicină Legală. Specialiștii au identificat semne de tortură.

Tânără ar fi fost lovită de mai multe ori cu un obiect dur, contondent. Totodată, pe corpul ei au fost depistate semne de tentativă de sufocare. De asemenea, Ana-Maria ar fi fost supusă și violenței sexuale.

Corpul neînsuflețit al fetei, care era gravidă în șase luni, a fost identificat sâmbătă, la circa 25 de kilometri de casa suspectului. Bărbatul refuză să colaboreze cu ancheta.

Procurorii au pornit urmărire penală pentru omor intenționat. Deocamdată se cunoaște că în locuinţa individului au fost găsite mai multe lucruri care aparțin femeilor, dar şi presupuse urme ale Anei-Maria. Urmează să fie dispuse mai multe expertize, pentru a acumula probatoriul necesar.

sursa: realitatea.md