Copil dispărut, la Anenii Noi. S-a pornit la școală, dar nu a mai ajuns

Polițiștii din Anenii Noi sunt de dimineață pe alarmă și întreprind acțiuni complexe de localizare a unui copil de 10 ani.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 9 octombrie 2024, 17:04   231
copil dispărut

Băiatul, originar din satul Nicolaevca, astăzi dimineață a pornit spre instituția de învățământ unde își face studiile, dar nu a mai ajuns la stația de autobuz, aflată la aproximativ un kilometru de casă.

Polițiștilor li s-a alăturat familia copilului, localnicii, vânătorii și voluntarii, pentru a examina rapid cât mai multe perimetre.

Semnalmentele băiatului👇🏻

🔺Înălțime: aproximativ 1.40 m

🔺Corpolență: medie

🔺Culoarea părului: brunet

🔺Îmbrăcăminte: hanorac negru cu glugă, pantaloni sport negri și încălțat în adidași negri.

În caz că dețineți orice informație care ne-ar putea ajuta la localizarea copilului, rugăm să ne contactați la numărul de telefon 060301899, 069690985 sau la 1️⃣1️⃣2️⃣.

(VIDEO) Drum ca o râpă la fiecare ploaie. Locuitorii unei străzi din Căușeni, revoltați

Nici ambulanța nu poate ajunge la ei. Locuitorii unei străzi din orașul Căușeni se plâng că de ani de zile se confruntă cu un drum impracticabil, pe care nici măcar o căruță nu poate circula. Aceștia susțin că, la fiecare ploaie, strada lor se transformă într-o râpă, iar întreaga uliță devine plină de șanțuri. Deși au cerut ajutorul autorităților locale de zeci de ani, eforturile lor au rămas fără rezultat.