(VIDEO) Noi detalii despre accidentul provocat de „șoferul” de 16 ani în Chișinău. A furat mașina concubinei unchiului său

Inspectoratul General al Poliției a oferit noi detalii despre accidentul din cartierul Poșta Veche al capitalei, cu implicarea unui Nissan care era condus de un adolescent de 16 ani. Acesta ar fi furat mașina din Orhei pentru a da o tură.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 24 noiembrie 2023, 21:07   1835
IGP

Infracțiunea ar fi avut loc în seara de 23 noiembrie, în timp ce proprietara mașinii împreună cu concubinul, care este unchiul minorului, se aflau în vizită la rude.

„Băiatul ar fi sustras pe ascuns cheile mașinii din geanta unchiului, după care a răpit-o. Pe parcursul nopții acesta s-ar fi ascuns în extravilanul mun. Orhei, iar în dimineața zilei de 24 noiembrie s-a deplasat spre Chișinău, unde pe strada Ceucari a provocat un accident rutier”, anunță IGP.

Noi detalii despre accidentul provocat de „șoferul” de 16 ani în Chișinău. A furat mașina concubinei unchiului său


În cadrul acțiunilor procesual penale băiatul a comunicat că a răpit automobilul pentru a se plimba.

Acesta este cercetat în stare de libertate, iar pentru fapta comisă riscă închisoare pe un termen de la 1 la 3 ani sau amendă între 42 500 şi 67 500 de lei.

(VIDEO) Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, reținuți în F.Rusă și extrădați în R.Moldova

Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, au fost reținuți în Federația Rusă și extrădați în Republica Moldova. Unul dintre ei, cu vârsta de 48 de ani, din Chișinău, era anunțat în căutare națională și internațională din anul 2022 și condamnat la 13 ani de închisoare pentru vătămarea intenționată gravă a integrităţii corporale care a provocat decesul victimei.