(VIDEO) Noi detalii despre accidentul provocat de „șoferul” de 16 ani în Chișinău. A furat mașina concubinei unchiului său

Inspectoratul General al Poliției a oferit noi detalii despre accidentul din cartierul Poșta Veche al capitalei, cu implicarea unui Nissan care era condus de un adolescent de 16 ani. Acesta ar fi furat mașina din Orhei pentru a da o tură.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 24 noiembrie 2023, 21:07   1863
IGP

Infracțiunea ar fi avut loc în seara de 23 noiembrie, în timp ce proprietara mașinii împreună cu concubinul, care este unchiul minorului, se aflau în vizită la rude.

„Băiatul ar fi sustras pe ascuns cheile mașinii din geanta unchiului, după care a răpit-o. Pe parcursul nopții acesta s-ar fi ascuns în extravilanul mun. Orhei, iar în dimineața zilei de 24 noiembrie s-a deplasat spre Chișinău, unde pe strada Ceucari a provocat un accident rutier”, anunță IGP.

Noi detalii despre accidentul provocat de „șoferul” de 16 ani în Chișinău. A furat mașina concubinei unchiului său


În cadrul acțiunilor procesual penale băiatul a comunicat că a răpit automobilul pentru a se plimba.

Acesta este cercetat în stare de libertate, iar pentru fapta comisă riscă închisoare pe un termen de la 1 la 3 ani sau amendă între 42 500 şi 67 500 de lei.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.