(FOTO) Accident soldat cu deces, la Sîngerei. Mașina a intrat pe contrasens și s-a bușit într-un copac

Un bărbat a murit, după ce s-a izbit cu mașina într-un copac. Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 10:55, pe strada Independenței din orașul Sîngerei, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 14:24   994
Foto

Potrivit surselor, în accident a fost implicat un automobil de marca Dacia Sandero, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani.

Preliminar s-a stabilit că, din motive încă necunoscute de anchetă, automobilul a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un copac de pe acostament.

Sursa foto: IP Sîngerei


În urma impactului, șoferul s-a ales cu multiple traumatisme, însă din nefericire a decedat în ambulanța care venise la fața locului.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Ofițerii Direcției Antidrog a INI anunță o captură de droguri de 1.700.000 lei și reținerea la Chișinău a doi cetățeni ai Ucrainei

Cei doi sunt un bărbat și o femeie cu vârste de 23 și 25 de ani. Aceștia aveau o relație de prietenie, iar în cadrul grupului criminal organizat ar fi avut rolul de curieri de droguri. Potrivit datelor din dosarul penal, cei doi ar fi fost transportați din Ucraina în Moldova de către liderul grupului infracțional, care gestiona un magazin de droguri pe aplicația Telegram.