(FOTO) Accident soldat cu deces, la Sîngerei. Mașina a intrat pe contrasens și s-a bușit într-un copac

Un bărbat a murit, după ce s-a izbit cu mașina într-un copac. Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 10:55, pe strada Independenței din orașul Sîngerei, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 14:24   1011
Foto

Potrivit surselor, în accident a fost implicat un automobil de marca Dacia Sandero, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani.

Preliminar s-a stabilit că, din motive încă necunoscute de anchetă, automobilul a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un copac de pe acostament.

Sursa foto: IP Sîngerei


În urma impactului, șoferul s-a ales cu multiple traumatisme, însă din nefericire a decedat în ambulanța care venise la fața locului.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.