Un bărbat și-a tras un glonte în piept, după o ceartă cu sora sa, la Hîncești

Un bărbat s-a împușcat, după ce s-ar fi certat cu sora sa. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:20, în locuința sa de pe strada Sfînta Maria, din orașul Hîncești, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 20 martie 2024, 13:47   349
ambulanță

Potrivit surselor, soția bărbatului în vârstă de 57 a fost cea care a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar și a sesizat polițiștii despre caz.

Aceasta ar fi declarat oamenilor legii că bărbatul și-a tras un glonte în piept, în regiunea inimii, dintr-un pistol deținut legal, după ce ar fi avut un conflict cu sora sa.

Cristina Vicol, ofițerul de presă al IP Hîncești,a confirmat cazul pentru PulsMedia.MD și a declarat că victima a fost transportată la spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

horosCOP - 27 iulie: Leii sunt în centrul atenției, iar Fecioarele filtrează informațiile cu atenție

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le intuiția și perspicacitatea la încercare. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să dezvăluie secrete ascunse. Ce mistere vor fi dezlegate în paginile horoscopului de astăzi? Descoperiți indiciile celeste care vă vor ghida pașii într-o zi plină de enigme.