Un bărbat și-a tras un glonte în piept, după o ceartă cu sora sa, la Hîncești

Un bărbat s-a împușcat, după ce s-ar fi certat cu sora sa. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:20, în locuința sa de pe strada Sfînta Maria, din orașul Hîncești, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 20 martie 2024, 13:47   326
ambulanță

Potrivit surselor, soția bărbatului în vârstă de 57 a fost cea care a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar și a sesizat polițiștii despre caz.

Aceasta ar fi declarat oamenilor legii că bărbatul și-a tras un glonte în piept, în regiunea inimii, dintr-un pistol deținut legal, după ce ar fi avut un conflict cu sora sa.

Cristina Vicol, ofițerul de presă al IP Hîncești,a confirmat cazul pentru PulsMedia.MD și a declarat că victima a fost transportată la spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Un tânăr de 17 ani, salvat de la înec de salvamarii din capitală

În după-amiaza zilei de 26 mai 2024, salvamarii stației de salvare din Parcul "Valea Trandafirilor" din municipiul Chișinău au intervenit prompt la salvarea unui tânăr în vârstă de 17 ani, care risca să se înece. Potrivit informațiilor înregistrate,cazul a avut loc în jurul orei 15:45, pe plaja lacului din Parcul "Valea Trandafirilor", unde se odihnea un grup de tineri.