(FOTO) Un bărbat a murit, după ce s-a izbit cu motocicleta într-un stâlp, la Ceadîr-Lunga

Un bărbat a murit pe patul de spital, după ce s-a izbit cu motocicleta într-un stâlp. Tragedia a avut loc în după-amiaza de ieri, în jurul orei 18:00, în localitatea Copciac, din raionul Ceadîr-Lunga, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 5 februarie 2024, 17:31   236
accident

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 65 de ani. Acesta se deplasa cu o motocicletă de model Viktad când, din motive încă necunoscute de anchetă, a pierdut controlul ghidonului, iar motocicleta a derapat de pe traseu și s-a izbit violet într-un stâlp de pe acostament.

În urma impactului, bărbatul s-a ales cu multiple traumatisme grave și a fost transportat la spital unde a fost internat în secția de reanimare.

(FOTO) Un bărbat a murit, după ce s-a izbit cu motocicleta într-un stâlp, la Ceadîr-Lunga

Medicii au încercat să-i salveze viața, însă din nefericire bărbatul a murit la o oră după producerea accidentului.

Amintim că în acest weekend, alte persoane au murit în raionul Ceadîr-Lunga, după ce s-au izbit violent cu mașina într-un stâlp.

(FOTO) Grav accident, soldat cu patru morți, la Ceadîr-Lunga

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.