(FOTO) Focuri de armă, la frontiera între Ucraina și România. Un individ împușcat mortal, altul rănit

Un bărbat a fost împușcat mortal, iar altul a fost rănit, după ce i-au atacat pe grănicerii ucraineni cu o sabie și un balonaș cu gaz lacrimogen. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 21:00, la frontiera între Ucraina și Rumânia, de le Cernăuți, scrie Unian.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 30 iunie 2024, 15:03   2018
unian

Potrivit sursei citate, doi bărbați l-au atacat pe reprezentantul Serviciului de Grăniceri din Ucraina și l-au aruncat la pământ, lovindu-l la picior. Ca răspuns la acțiunile intrușilor, polițistul de frontieră și-a folosit arma de serviciu, împușcându-l pe unul dintre atacatori. 

Al doilea intrus a fost rănit. 

Serviciul Poliției de Frontieră de Stat din Ucraina a confirmat datele privind atacul asupra polițistului de frontieră. O anchetă privind incidentul este în curs de desfășurare.

Focuri de armă, la frontiera între Ucraina și România. Un individ împușcat mortal, altul rănit


Rușii bombardează intens o bază aeriană ucraineană unde cred că vor ajunge primele F-16

Mai multe explozii s-au auzit în zorii zilei de marți în Ucraina, în timp ce apărarea aeriană respingea un atac rusesc asupra micului oraş Starokostiantîniv, din vestul țării. Acolo se află o bază aeriană importantă, care este o ţintă frecventă a loviturilor Moscovei. Atacul intervine în condiţiile în care primele avioane occidentale F-16 sunt aşteptate să sosească luna aceasta, relatează Reuters.