(VIDEO) Reglări de conturi cu cuțitul în Chișinău // Bărbat înjunghiat de un tânăr pentru că vorbea des cu soția sa

Un bărbat a fost înjunghiat de un tânăr, în urma unui conflict din cauza geloziei. Incidentul a avut loc ieri, 1 iulie, în curtea unor blocuri de locuințe de pe strada Vasile Lupu, din sectorul Buiucani al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 2 iulie 2024, 10:28   1350
girofar

Potrivit sursei, este vorba despre un tânăr în vârstă de 28 de ani și un bărbat de 38 de ani. Cei doi s-ar fi luat la ceartă și s-au numit cu cuvinte necenzurate, din cauza că ultimul ar fi avut frecvent discuții cu soția primului.

Cearta dintre cei doi a degenerat într-o bătaie, în urma căreia tânărul de 28 de ani a scos un cuțit dintr-o geantă și i-a aplicat o lovitură în spate rivalului său.

Cuțitarul a fugit de la fața locului într-o direcție necunoscută, iar cuțitul l-a ascuns într-un tufiș din proximitatea locului unde a avut loc încăierarea.

În urma incidentului, bărbatul înjunghiat a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu o plagă penetrantă în regiunea hemitoracelui drept.

Totodată, oamenii legii au reușit pe urme fierbinți  locul aflării cuțitarului, pe care l-au încătușat și escortat la Ip Buiucani, iar ulteriror a fost reținut pentru 72 de ore.


Pe numele său a fost pornit un dosar penal pentru tentativă de omor.