(VIDEO) Un Volkswagen furat din Franța, depistat de polițiști în R.Moldova

Ofițerii INI au intrat în posesia unei informaţii operative precum că un Volkswagen T-ROC, anul fabricării 2022, este dat în urmărire internațională de către autoritățile franceze.

publicat de Anatol Chirilov
luni, 27 noiembrie 2023, 11:38   525
VW

În urma măsurilor întreprinse, ofițerii de investigație, în conlucrare cu angajații Direcției Cooperare Polițienească Internațională a IGP, au depistat mașina în raionul Strășeni.  

Aceasta a fost ridicată şi plasată la parcarea specială.

În cadrul examinării și procesarea datelor s-a stabilit că mașina figurează în baza de date INTERPOL, ca fiind căutată de către autoritățile din Franța. 

Proprietarul mașinii, o femeie de 32 ani, a declarat că aceasta a fost procurată în Franţa cu tot pachetul de documente.

Cercetările pe caz continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor.

(VIDEO) Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, reținuți în F.Rusă și extrădați în R.Moldova

Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, au fost reținuți în Federația Rusă și extrădați în Republica Moldova. Unul dintre ei, cu vârsta de 48 de ani, din Chișinău, era anunțat în căutare națională și internațională din anul 2022 și condamnat la 13 ani de închisoare pentru vătămarea intenționată gravă a integrităţii corporale care a provocat decesul victimei.