UPDATE // Explozie în Chișinău. Bărbat, rănit de o grenadă artizanală

UPDATE // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei,a confirmat informația pentru PulsMedia.MD și a declarat că victima, în timp ce desfășura lucrări de salubrizare în adiacentul străzii Albișoara s-ar fi apropiat de tomberon pentru a arunca gunoiul și l-a mișcat cu mâna, iar în acel moment s-a produs o deflagrație.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 7 iunie 2024, 14:23   1692
gunoi
„La fața locului s-a deplasat poliția, o ambulanță, un echipaj IGSU, dar și a fost solicitată Secția Tehnico Explozibilă a Centrului Tehnico-Criminalistic, care au ridicat careva obiecte asemănătoare cu grenade,, AIRSOFT”. Obiectele au fost ridicate pentru a fi expertizate. Pe caz inițiată o ancheta pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, susține Stati.


Știrea Inițială

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce o grenadă ar fi explodat. Incidentul a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 12:20, pe strada Albișoara, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, bărbatul înn vârstă de 62 de ani s-ar fi apropiat de un tomberon, iar în același timp s-a produs o deflagrație, în urma căreia acesta s-ar fi ales cu degetele de la mână traumate.

Preliminar s-a stabilit că obiectul care a explodat ar fi o grenadă artizanală pentru StrikeBall. 

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și cum a ajuns grenada la gunoi.

horosCOP - 27 iulie: Leii sunt în centrul atenției, iar Fecioarele filtrează informațiile cu atenție

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le intuiția și perspicacitatea la încercare. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să dezvăluie secrete ascunse. Ce mistere vor fi dezlegate în paginile horoscopului de astăzi? Descoperiți indiciile celeste care vă vor ghida pașii într-o zi plină de enigme.