Dragalin: Sergiu Bejan, şeful Administraţiei de Stat a Drumurilor, este pus sub învinuire în dosarul privind construcţia drumului Leova-Bumbăta

Sergiu Bejan, şeful Administraţiei de Stat a Drumurilor, este pus sub învinuire în dosarul penal privind construcţia drumului Leova-Bumbăta. Cel puțin așa a declarat şefa Procuraturii Anticorupţie, Veronica Dragalin, ila emisiunea Punctul pe Azi de la postul de televiziune TVR MOLDOVA.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 8 iunie 2024, 18:37   673
Bejan

Potrivit lui Dragalin, Bejan are statut de învinuit, dar și i-a fost adus la cunoştinţă ordonaţa de punere sub învinuire.

Șefa Procuraturii Anticorupție a menționat că nu poate spune câte alte persoane sunt vizate în același dosar, iar când au fost efectuate perchiziţiile, s-au desfăşurat în mai multe locuri.

Totodată, Dragalin a dat de înţeles că în acest dosar ar urma să fie audiat chiar ministrul Infrastructurii, Andrei Spânu.

Persoană cu funcție de demnitate publică, condamnată penal pentru huliganism

Procuratura raionului Edineț anunță că la 10 iunie 2024, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Edineț, sediul Central, prin careun bărbat, care deține o funcție de conducere în raionul Edineț, a fost recunoscut vinovat de huliganism, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de amendă în mărime de 550 unități convenționale, echivalentul sumei de 27 500 lei.