Un tânăr și-ar fi incendiat Mercedes-ul în parcarea specială, la Hîncești. Flăcările au mai distrus alte două automobile

Un tânăr supărat că mașina sa a fost ridicată de către oamenii legii, după ce a fost prins băut la volan, i-a dat foc automobilului în parcarea specială, iar flăcările au distrus alte două mașini. Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05:35, în parcarea specială din orașul Hîncești, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 2 august 2023, 14:48   756
foc

Potrivit surselor ar fi vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din localitatea Lăpușna, din raionul Hîncești.

În noaptea de 1-2 August, în jurul orei 03:00, tânărul se deplasa la volanul unui Mercedes cu plăcuțe de înmatriculare de Bulgaria, când, e traseul R-3 Chișinău-Hîncești, la ieșirea din municipiul Hîncești, a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație  de 0,73 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii i-au dat cheile de la automobil, iar automobilul a fost urcat pe un evacuator și a fost transportat la parcarea specială din strada Mihalcea Hîncu 1.

Ulterior, peste aproximativ 3 ore, paznicul de la parcarea specială a solicitat intervenția pompierilor comunicând că un automobil ar fi fost cuprins de flăcări. La fața locului s-a stabilit că arde Mercedes-ul cu numere de Bulgaria al tânărului, iar flăcările s-au extins și către alte două automobile din parcarea specială.

După ce au fost stinse cele trei mașini cuprinse de flăcări, lângă Mercedes ar fi fost găsite cheile de la Mercedes, care au fost transmise proprietarului, înainte ca mașina să fie adusă la parcare.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.