O femeie și-a ucis propriul tată cu sânge rece într-un apartament din Chișinău

Un bărbat a murit, după ce a fost ucis de către propria fiică. Cadavrul acestuia a fost găsit ieri după-amiază, în jurul orei 16:15, într-un apartament de pe strada Andrei Doga, din sectorul Rîșcani al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 1 iunie 2024, 11:31   877
crimă

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 64 de ani. Medicul-legist venit la fața locului a depistat pe suprafața cadavrului ,mai multe semne de moarte violentă, printre care diferite leziuni în regiunea capului și cutiei toracice, dar și urme de asfixie.

Ulterior, pe urme fierbinți oamenii legii au stabilit și un bănuit, care s-a dovedit a fi fiica victimei, o femeie în vârstă de 38 de ani.

Dânsa a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele ei fiind inițiată o cauză penală, iar cadavrul bărbatului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comisă crima, dar și mobilul acesteia.

(VIDEO) Bărbat reținut fiind bănuit de exploatarea sexuală a unei copile de la vârsta de 12 ani și altor adolescente: Unele primeau droguri de la el, înainte de raportul sexual

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate și cei de urmărire penală a INI, de comun cu procurorii PCCOCS, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger” anunță reținerea unui bărbat bănuit de exploatarea sexuală a unei copile de la vârsta de 12 ani și altor adolescente, unele primind droguri de la el, înainte de raportul sexual.