Dragoste cu năbădăi, la Criuleni. Tânăr înjunghiat de iubitul fostei sale iubite

Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat în timp ce se afla în ospeție la fost sa iubită. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:28, în localitatea Ratuș, din raionul Criuleni, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 20 martie 2024, 15:28   1807
poliție

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani care ieri-seara, în jurul orei 22:00 a venit în  ospeție la fost sa iubită, în vârstă de 33 de ani. Ulterior, după miezul nopții, în jurul orei 01:20, la ea a venit actualul iubit, un tânăr în vârstă de 24 de ani, iar  între ei s-a iscat o ceartă care a fost la un pas de a culmina cu o tragedie.

Cel de al doilea oaspete a intrat în casă și a luat un cuțit cu care i-a aplicat primului o lovitură în regiunea abdomenului, după care a dat bir cu fugiții într-o direcție necunoscută.

Proprietara locuinței a alertat poliția despre caz, dar și a solicitat intervenția unei ambulanțe care a transportat victima la spital fiind diagnosticat cu o plagă penetrantă în abdomen. Victima în prezent se află în stare stabilă, internat în Secția Chirurgie a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău, iar viața acestuia se afla în afara pericolului.

Oamenii legii interprind măsuri de stabilire a locului aflării cuțitarului, cu ulterioara reținere a acestuia.

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.