Dragoste cu năbădăi, la Criuleni. Tânăr înjunghiat de iubitul fostei sale iubite

Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat în timp ce se afla în ospeție la fost sa iubită. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:28, în localitatea Ratuș, din raionul Criuleni, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 20 martie 2024, 15:28   1760
poliție

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani care ieri-seara, în jurul orei 22:00 a venit în  ospeție la fost sa iubită, în vârstă de 33 de ani. Ulterior, după miezul nopții, în jurul orei 01:20, la ea a venit actualul iubit, un tânăr în vârstă de 24 de ani, iar  între ei s-a iscat o ceartă care a fost la un pas de a culmina cu o tragedie.

Cel de al doilea oaspete a intrat în casă și a luat un cuțit cu care i-a aplicat primului o lovitură în regiunea abdomenului, după care a dat bir cu fugiții într-o direcție necunoscută.

Proprietara locuinței a alertat poliția despre caz, dar și a solicitat intervenția unei ambulanțe care a transportat victima la spital fiind diagnosticat cu o plagă penetrantă în abdomen. Victima în prezent se află în stare stabilă, internat în Secția Chirurgie a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău, iar viața acestuia se afla în afara pericolului.

Oamenii legii interprind măsuri de stabilire a locului aflării cuțitarului, cu ulterioara reținere a acestuia.

Percheziții la MAE. Este vizat șeful Direcției Consulare

Ofițerii de urmărire penală din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au descins ieri cu percheziții la Direcția Consulară a Ministerului de Externe. Potrivit bloggerului Eugen Luchianiuc, acțiunile de urmărire penală au avut loc în biroul lui Vasile Mircps, șeful Direcției Consulare.