BREAKING NEWS

Doi polițiști din România s-ar fi încăierat la serviciu. Colegii au sunat după ajutor

Polițiștii ilfoveni au intervenit de urgență duminică, după ce ofițerul de serviciu de la Poliția Autostrăzi a sunat și a solicitat ajutor. La fața locului, au intervenit echipaje ale Poliției Pantelimon. Mai exact, ofițerul de serviciu de la Poliția Autostrăzi a anunțat duminică dimineața că doi dintre colegii săi s-ar fi luat la bătaie și este nevoie de intervenția colegilor de la Poliția Orașului Pantelimon.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 1 iulie 2024, 12:47   635
rutieră

Surse judiciare au dezvăluit în exclusivitate pentru GÂNDUL ca ar fi vorba despre un presupus incident, în urma căruia un agent ar fi fost agresat de un ofițer.

Sursele citate au mai precizat că presupusa altercație s-ar fi produs fără martori, iar agentul care a formulat reclamația nu ar prezenta urme vizibile de violență. Polițiștii Orașului Pantelimon au demarat o anchetă, iar părțile implicate vor fi chemate pentru audieri.

Potrivit unor surse judiciare cei doi s-au fi certat din cauza modului în care ar fi fost organizate turele, dar și tronsoanele de autostradă pe care urmau să lucreze fiecare. Sursele Gândul au mai adaugat că, dupa incident, au fost declanșate cercetări interne, dispuse de conducerea Poliției Române.

Acesta nu este singurul incident care a avut loc în ultima vreme la Poliția Autostrăzi, al cărei sediu se află pe A2, la kilometrul 22.

Reamintim că, doi polițiști de la Brigada Autostrăzi au fost implicați, în noaptea de 2 spre 3 februarie 2024 , într-o bătaie care a avut loc în incinta și în parcarea unui restaurant din Arad.

sursa: gândul.ro