(FOTO) O polițistă la volanul unui SUV ar fi accidentat un copil, la Ialoveni

O polițist ar fi accidentat un copil care se deplasa cu bicicleta. Accidentul ar fi avut loc vineri, 7 iunie, în jurul orei 18:00, în localitatea Văsieni, din raionul Ialoveni, scrie canalul de Telegram „Ultima Oră”.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 9 iunie 2024, 10:58   3241
accident

Potrivit sursei sus menționate, ar fi vorba despre Lidia Gajiu, juristă în cadrul Inspectoratului de Poliție Ialoveni. Aceasta s-ar fi deplasat la volanul unui SUV de marca Honda CRV și ar fi avut viteză excesivă prin localitate când a lovit mminorul ce se deplasa cu bicicleta.

Dânsul s-ar fi ales cu mai multe fracturi și ar fi fost transportat de o ambulanță la Centrul Mamie și Copilului din Ialoveni.

Oamenii legii cercetează cazul petnru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

O polițistă la volanul unui SUV ar fi accidentat un copil, la Ialoveni
O polițistă la volanul unui SUV ar fi accidentat un copil, la Ialoveni

(VIDEO) Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigație a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii de investigații a Direcției Generale Antifraudă a SFS, anunță destructurarea unei scheme de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022, de către o rețea de restaurante ce își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.