(FOTO) O polițistă la volanul unui SUV ar fi accidentat un copil, la Ialoveni

O polițist ar fi accidentat un copil care se deplasa cu bicicleta. Accidentul ar fi avut loc vineri, 7 iunie, în jurul orei 18:00, în localitatea Văsieni, din raionul Ialoveni, scrie canalul de Telegram „Ultima Oră”.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 9 iunie 2024, 10:58   3431
accident

Potrivit sursei sus menționate, ar fi vorba despre Lidia Gajiu, juristă în cadrul Inspectoratului de Poliție Ialoveni. Aceasta s-ar fi deplasat la volanul unui SUV de marca Honda CRV și ar fi avut viteză excesivă prin localitate când a lovit mminorul ce se deplasa cu bicicleta.

Dânsul s-ar fi ales cu mai multe fracturi și ar fi fost transportat de o ambulanță la Centrul Mamie și Copilului din Ialoveni.

Oamenii legii cercetează cazul petnru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

O polițistă la volanul unui SUV ar fi accidentat un copil, la Ialoveni
O polițistă la volanul unui SUV ar fi accidentat un copil, la Ialoveni

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.