(FOTO) Cadavrul unei tinere, descarcerat dintr-o mașină bușită într-un copac, la Hîncești

O tânără a murit, după ce mașina cu care se deplasa a ajuns într-un copac. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:16, pe traseul R-34, între localitățile Pașcani și Pereni, din raionul Hîncești, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 24 aprilie 2024, 09:07   2144
Hîncești

Potrivit surselor în accident a fost implicat un automobil de marca Peugeot, la volanul căruia se afla o tânără în vârstă de 20 de ani.

Din motive încă necunoscute de anchetă, aceasta ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

Cadavrul unei tinere, descarcerat dintr-o mașină bușită într-un copac, la Hîncești

Din nefericire, în urma impactului șoferița a murit pe loc. La fața locului a fost solicitată o echipă de descarcerare pentru a extrage cadavrul acesteia dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Cadavrul unei tinere, descarcerat dintr-o mașină bușită într-un copac, la Hîncești

Sinteza CNA: Zeci de percheziții în mai multe dosare de delapidare a patrimoniului public și din bugetul unei instituții medicale și sechestre aplicate pe bunuri de peste 14 milioane de lei

Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. Astfel, săptămâna trecută au fost efectuate 35 de percheziții la 30 de persoane într-o schemă de obținere ilegală a terenurilor din capitală.