UPDATE // Accident soldat cu deces cu implicarea unui gardian de la Administrația Națională a Penitenciarelor, la Cahul

UPDATE // 11:53 // Potrivit altor surse din teritoriu, șoferul în vârstă de 33 de ani, care se afla la volanul Seat-ului ce a lovit mortal pietonul, s-a dovedit a fi un gardian din cadrul Penitenciarului Nr.5 Cahul, din cadrul Andministrației Naționale a Penitenciarelor.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 15 ianuarie 2024, 11:19   1224
Accident

Acesta deține funcția de agent principal al Secției paza și excortarea al Penitenciarului nr. 5 Cahul, 

Fiind testat cu aparatul de tip Drager, s-a stablit concentrația de 0,00 mg.l de alcool

Aici este de menționat că tot în acest weekend, un alt angajat al  Andministrației Naționale a Penitenciarelor, a decedat, după ce a intrat pe contrasens și a provocat un accident în lanț, în proximitatea localității Sirota din Orhei. Acesta activa la Penitenciarul Nr.17 Rezina, iar ca s-a produs tragedia se afla în agfara orelor de muncă.

Taximetristul decedat în accidentul de la Orhei era angajat al Penitenciarului nr.17-Rezina

Știrea Inițială

Un tânăr a murit, după ce a fost lovit de o mașină. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:30, pe o stradă din satul Roșu din raionul Cahul, susțin sursele PulsMedia.

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 33 de ani, care se deplasa în compania altor trei persoane. 

Cei trei ar fi fost în stare de avansată și se deplasau pe marginea carosabilului, când tânărul de 33 de ani ar fi ieșit brusc în fața unui automobil de marca Seat.

Șoferul Seat-ului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, nu ar fi reușit să frâneze și l-a lovit din plin pe pieton.

În urma impactului, pietonul a murit pe loc până la venirea ambulanței.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.