(SURSE) Vizită de gradul 0 la Chișinău. Vine din nou președintele comitetului militar NATO

Președintele comitetului militar NATO, amiralul Rob Bauer, se va afla într-o nouă vizită în R.Moldova, susțin sursele PulsMedia.MD din cadrul Ambasadei SUA de la Chișinău.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 17 februarie 2024, 22:19   1924
Bauer

Potrivit surselor, Bauer este așteptat la Chișinău în amiaza zilei de luni, 19 februarie. 

Acesta  urmează să fie adus cu un cortegiu oficial, două mașini de model Chevrolet Suburban ale Ambasadei SUA și echipaje INSP, de la Aeroportul Internațional Chișinău până la SkyTower, din centrul capitalei.

Oficialul NATO va participa la un eveniment  la care vor fi prezenți mai mulți oficiali de vârf din cadrul conducerii R.Moldova, inclusiv reprezentanți ai Ministerului Apărării.

Amiralul Rob Bauer a mai interprins o vizită oficială în R.Moldova în primăvara anului trecut.

Igor Grosu: „România continuă să fie cel mai puternic și de nădejde susținător al Republicii Moldova în parcursul nostru european”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, despre proiectele desfășurate în Republica Moldova cu susținerea României. Șeful legislativului și-a exprimat recunoștința pentru ajutorul necondiționat oferit de România în eforturile de modernizare și de apropiere a Republicii Moldova de Uniunea Europeană, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Parlamentului.