(VIDEO) R.Moldova acordă un nou lot de ajutor umanitar Ucrainei

Guvernul Republicii Moldova a transmis astăzi un nou lot de ajutor umanitar în valoare totală de 5 milioane lei. Astfel, 5 autocamioane cu o încărcătură de peste 75 tone, au fost escortate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI în țara vecină.

publicat de Anatol Chirilov
marți, 27 februarie 2024, 12:25   51
IGSU

Lotul este compus din bunuri din domeniile energetic, medical, cum ar fi sisteme pentru transfuzia sângelui și dezinfectanți, dar și alimente sub formă de conserve necesare pentru oamenii aflați în dificultate din țara vecină.

Amintim că ajutoare similare au fost acordate statului vecin și pe parcursul anului trecut. Republica Moldova reafirmă solidaritatea sa cu Ucraina și este angajată să ofere sprijin în aceste momente dificile.

horosCOP - 27 iulie: Leii sunt în centrul atenției, iar Fecioarele filtrează informațiile cu atenție

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le intuiția și perspicacitatea la încercare. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să dezvăluie secrete ascunse. Ce mistere vor fi dezlegate în paginile horoscopului de astăzi? Descoperiți indiciile celeste care vă vor ghida pașii într-o zi plină de enigme.