(VIDEO) R.Moldova acordă un nou lot de ajutor umanitar Ucrainei

Guvernul Republicii Moldova a transmis astăzi un nou lot de ajutor umanitar în valoare totală de 5 milioane lei. Astfel, 5 autocamioane cu o încărcătură de peste 75 tone, au fost escortate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI în țara vecină.

publicat de Anatol Chirilov
marți, 27 februarie 2024, 12:25   38
IGSU

Lotul este compus din bunuri din domeniile energetic, medical, cum ar fi sisteme pentru transfuzia sângelui și dezinfectanți, dar și alimente sub formă de conserve necesare pentru oamenii aflați în dificultate din țara vecină.

Amintim că ajutoare similare au fost acordate statului vecin și pe parcursul anului trecut. Republica Moldova reafirmă solidaritatea sa cu Ucraina și este angajată să ofere sprijin în aceste momente dificile.

horosCOP - April 23, 2024: Scorpionii au ocazia să facă astăzi un pas important în achitarea unei datorii sau în returnarea unei favoare

Conjuncția planetară de astăzi intensifică emoțiile și deschide noi fronturi de acțiune pentru toate semnele zodiacale. Fiecare nativ va trebui să navigheze cu precauție prin apele tulburi ale destinului, ca un detectiv care își urmărește suspectul. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii ascunse și adevăruri neașteptate, oferind fiecărui semn o perspectivă unică asupra misterelor vieții.